Hop!
HOP! GESTIÓ TEATRAL va ser creada l’any 2002 dedicant-se a la gestió artística de companyies de teatre, fomentant a la vegada la creació d’espectacles i nous espais escènics, generant així noves vivències culturals juntament amb diferents equips creatius.

Abans de crear Hop!, des de l’any 1997 fins 2002, Carmen Maria Serrano, va formar part de Produccions Scura,S.L. com actriu i gestió d’espectacles i esdeveniments.

Des de l’any 2002 fins l’actualitat reballa a la Universitat Jaume I en la coordinació de La Mostra de Teatre El Reclam, l'Aula de Teatre Carles Pons i des de 2009 al Paranimf.

Des de l’any 2005 fins 2011 colabora amb l'Ajuntament de Vila-real en la producció del Festival Internacional de Teatre de Carrer.


Des de l’any 2005 fins 2008 va treballar a Germinal Producciones, S.L. en la creació dels espectacles de la productora en aquestes dates i co-produccions com la de Teatres de la Generalitat Valenciana “El Sí de las Niñas” de Leandro Fernández de Moratín, dirigit per Vicente Genovés, representada a El Pícolo Teatro de Milàn i “La Famosa Representación de la Asunción de los Cielos“, dirigit per Sergi Calleja i com a director musical Josep Lluís Valldecabres en la Concatedral Santa María de Castelló


I en la actualitat, amb ganes de celebrar els 10 anys amb Hop!, Carmen Maria Serrano sent la necessitat de rememorar aquells moments en els que es va enamorar del teatre i decideix portar endavant un espectalce propi “Molinereta”, dirigit per Anna Dobón, companya de diverses aventures teatrals que en aquell moment, coincideix en temps i espai amb Laia, companya d'estudis d'Art Dramàtic a l'Insitut del Teatre de Barcelona. Aquesta unió creativa fa que la idea de posar d'empeus un espectacle vaja madurant i començen el que acabarà sent La Fàbrica de Joguines Defectuoses i amb ell, Teatre Plegable.


Perquè no creiem en les casualitats sinò en les causalitats, i la causa va començar amb les ganes que les tres teniem de crear i de compartir el que anarem fent amb aquells que sentiem afinitat, i de l'afinitat ha vingut la unió: de Carme amb Anna, de Anna amb Laia i de Laia amb Carme, i amb aquesta eqüació de tres volem presentar-vos aquest triple salt amb pirueta, Hop!© COPYRIGHT HOP! GESTIÓ TEATRAL 2012       DISEÑO YINSEN STUDIO